Selecteer een pagina

Wie is 15 – 11?
Dit staat voor nuchter en creatief, geen poespas, wel uniek, Ruud Vrenken. Ik ben een allround-ontwerper met jarenlange ervaring in het maken van bedrijfsuitingen, online en offline.

Wat betekent 15 – 11?
De cijfers zijn persoonlijk, namelijk mijn geboortedatum. Het is ook de geboortedatum van mijn opa, ik heb hem nooit gekend, maar het is wel een link naar mijn vader die ik helaas op jonge leeftijd ben verloren. Dit zegt dus iets over mij en dat vind ik bij een ontwerp ook belangrijk. Een ontwerp moet écht van jou zijn, bij je passen en goed voelen.

Waarvoor kan men bij 15 – 11 terecht?
Ik ben een allround-ontwerper, eigenlijk kun je voor alles waar je logo op geplaatst kan worden bij 15 – 11 terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: advertenties, huisstijlen, beletteringen, brochures, drukwerk, video’s, magazines, social media content, websites en de uitstraling van een evenement. Het doel is het creëren van een tijdloos en uniek ontwerp. Met 15 – 11 richt ik me op het visualiseren van een identiteit; hierbij staat een goede samenwerking voorop. Door samen het proces van concept tot eindproduct te doorlopen kom je tot een resultaat waar je helemaal achterstaat.

Laten we kennismaken!
Een kop koffiedrinken en vrijblijvend bekijken wat 15 – 11 voor je kan betekenen.

ONZE KLANTEN

Ruud werkt snel en vakkundig.

We wilden een logo voor onze podcast en droegen onze ideeën aan. Ruud dacht meteen mee en kwam met een te gek logo, dat precies zo was als wat wij in gedachten hadden. Vakman!

Ronnie Peters & Christiaan van Roij
Ierlik!? Podcast

Een logo waar we zeer trots op zijn!

Met veel plezier hebben we het ontwerp van ons schoollogo zien groeien. Het samen brainstormen, terugkoppelen en meedenken was van grote meerwaarde voor onze school. Dankzij de betrokkenheid kunnen we terugkijken op een mooi proces met als resultaat een logo waar we zeer trots op zijn!

Severine Mulder
Openbare basisschool FavoRIET

Wat een leuk bedrijf!

Super ervaring met 15 – 11, wat een leuk bedrijf! 15 – 11 is zeer betrokken, ruimdenkend en creatief. Professionele en snelle communicatie met een mooi eindproduct als resultaat. Bedankt!

Marieke Soree
Proteion

15 – 11 ontwerpburo

Samenwerken of heb je vragen? Neem contact met ons op!

Contact

MAIL   info@15-11.nl
TEL / APP   06 46 76 69 34

Kerkstraat 47
5981 CE Panningen

Zakelijk

KVK   81483201
BTW   NL003568768B92